Help de kittens bij de Swinge!

Nog te gaan

van totaal € 3.225 (5%)

Jaarlijks vangen we weer vele kittens op die elk intensieve zorg nodig hebben. Het grootste deel van deze dieren komt tijdens de zomermaanden bij ons binnen. Onze asielmedewerkers en gastgezinnen staan dag en nacht voor deze jonge dieren klaar. 

Ook dit jaar gaan wij er alles aan doen om de kittens in een veilige en liefdevolle omgeving op te laten groeien, en daar hebben wij jullie hulp hard bij nodig! Ieder jaar voorzien wij namelijk onze gastgezinnen met een gastgezinpakket met daarin alles wat ze nodig hebben om de dieren zo goed mogelijk op te vangen. Dit jaar hebben wij in ieder geval nog gastgezinpakketten nodig en daarnaast nog de onderstaande producten.

Helpen jullie ons mee om de kittens een mooie, veilige en liefdevolle start in het leven te geven? Doneer het bedrag van het product van je keuze. Natuurlijk mag je ook een gedeelte doneren. Grote en kleine donaties, we zijn blij met iedere gift! 

Product

Aantal  

 

 Prijs per stuk

Gastgezinpakket

20

 

 €140

Snuggle Kitty (warmteknuffel met kloppend hartje geluid)

5

 

 €40

Warmteknuffel

5

 

 €16

Lage kattenbak

25

 

€3

Zoogflessen set

10

 

 €5
 Zooghulp  10    €2


Naast de kosten voor bovenstaande materialen maken we ook veel kosten voor de (medische) verzorging van alle kittens en moederpoezen. Sommige dieren komen namelijk ziek, gewond of verzwakt bij ons binnen. De opvang en medische zorg van een kitten kost gemiddeld €250,-. Jouw extra donatie is dus van harte welkom! Voor kinderen hebben we ook leuke ideeën en tips om je eigen inzamelingsactie starten en zo nog meer donaties in te zamelen. 


Disclaimers:

  • De getoonde prijzen en afbeeldingen zijn ter indicatie van de producten die we willen aanschaffen. Door gewijzigde prijzen of leveringsproblemen kan het zijn dat er een ander, maar vergelijkbaar, product wordt aangeschaft.
Bekijk alle
10-07-2020 | 01:23 Hopelijk komen ze allemaal goed terecht!
08-07-2020 | 13:10
20-05-2020 | 14:48
19-05-2020 | 23:49 Jullie doen ontzettend goed werk. Onze kitten komt bij jullie vandaan. Jullie zijn top!!!!
19-05-2020 | 20:21 Omdat ik heel veel van dieren hou en ik graag wil helpen ook het dierenleed te verzachten. Jullie doen ontzettend veel goed werk voor de dieren.