Joep is op zoek naar zijn eigen huisje!

12 oktober 2021 17:00

Yes, vandaag ben ik met het personeel weer eens bij de dierenarts op visite geweest. Ik heb me daar natuurlijk van mijn beste kant laten zien en iedereen was heeeeel blij ook om mij te zien. Dit omdat ik natuurlijk inmiddels een ster ben. Ik wil natuurlijk niet naast m'n kussentjes gaan lopen maar ja, hoeveel kittens van 9 weken kennen jullie die met hen hele 9weekse levensverhaal in de regionale krant hebben gestaan. Ik verwacht dat RTL volgende week gaat bellen en Netflix volgend maand....


Zoals jullie kunnen zien, met mijn pootje gaat alles goed! Ik kan er hard mee rennen, springen en vliegende speeltjes mee uit de lucht meppen.. Ooh ik heb ook iets nieuws ontdekt! Stokjes! Ik sleep ze overal mee heen en knabbel er heerlijk op. 't Personeel moet er wel om grinneken en zeggen dat ik er uit zie als een hond.

Maar, goed nieuws!! ..... Ik mag op zoek naar nieuw personeel! Niet dat het hier niet bevalt hoor, het eten is goed, de accomatie is prima en het gezelschap kan ik zeker ook niet slecht noemen... Maar ik zou zo graag wat meer ruimte hebben, want ik ben een ondernemend en nieuwsgierig manneke die ruimte nodig heeft! Duimen jullie mee dat snel iemand gaat bellen die voor mij de perfecte plek en personeel heeft?

Groetjes van Joep!

Bekijk wat we voor Joep zoeken en onze contactgegevens op onze website:

Lees meer